سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رنگ مخصوص چوب mdf

رنگ مخصوص چوب mdf

رنگ مخصوص چوب mdf ، زمانی که بحث رنگ آمیزی وسایل و اثاثیه چوبی مطرح می شود همه به  دنبال این هستند که مناسب ترین نوع رنگ را با توجه به نوع چوبی که قرار است رنگ آمیزی شود انتخاب نمایند. یکی از انواع فرآورده های چوبی که امروزه بسیار مورد استفاده است mdf می باشد.ورق های ام دی اف با توجه به مزایای بسیار زیادی که دارند و مچنین سادگی استفاده از آنها و قیمت مناسب در ساخت انواع وسایل و ابزارآلات در صنعت دکوراسیون کاربرد دارند.

معمولا از این ورق ها به صورت رنگ شده و یا روکش دار استفاده می شود. استفاده از رنگ اکریلیک برای ام دی اف بسیار متداول است. و همچنین تغییر رنگ ام دی اف با برچسب نیز قابل انجام است. رنگ کار ام دی اف از رنگ مخصوص ام دی اف خام و یا رنگ های اکریلیک برای رنگ آمیزی ورق های ام دی اف استفاده می کند. در صورتی که از رنگ مخصوص چوب mdf برای رنگ آمیزی آن استفاده شود می توان اطمینان داشت که خصوصیات مثبت آن حفظ شده و طول عمر مفید آن افزایش می یابد.

در صورتی که در دکوراسیون منزل خود ام دی اف های خام و رنگ نشده دارید و یا تصمیم به رنگ آمیزی کفپوش های چوبی یا قرنیزها را دارید باید بدانید که اولین و مهم ترین مرحله برای انجام این کار آماده سازی اولیه mdf است. برای اینکه یک ام دی اف بادوام و ماندگار و مستحکم داشته باشید حتما قبل از اجرای رنگ آمیزی و یا روکش کردن آن باید آماده سازی اولیه چوب به شکلی صحیح انجام گیرد. رنگ آمیزی چوب خام با استفاده از رنگ مخصوص چوب mdf  معمولا در چند مرحله صورت می گیرد که در ادامه مطلب به شرح آن خواهیم پرداخت.

مراحل رنگ آمیزی با رنگ مخصوص چوب mdf

  • ابتدایی ترین ومهم ترین مرحله آماده سازی اولیه چوب mdf است باید به خوبی ام دی اف را تمیز نمود و تمامی سطح را از آلودگی های موجود مانند گرد و غبار، کثیفی و چربی پاک نمود.
  • در قدم بعدی باید با استفاده از یک سمباده 120 یا 150 سطح ام دی اف را سمباده زنی نمود. سمباده باعث ایجاد زبری بر روی سطح ام دی اف می شود و کمک می کند تا رنگ بهتر روی آن بنشیند. بعد از اجرای سمباده زنی مجددا باید سطح mdf را از گرد و غبار حاصل از سمباده زنی چوب تمیز نمود می توان خرده های چوب را با استفاده از جاروبرقی از روی سطح کار جمع کرد و سپس سطح را کاملا تمیز کرد.
  • در اولین مرحله رنگ آمیزی رنگ آستر باید اجرا شود. رنگ آستر را از پایه روغنی یا لاکی می توان انتخاب نمود. معمولا آستر را روی سطح چوب در یک لایه اجرا می کنند. مگر اینکه رنگ آستر زده شده از رنگ سطح کار خیلی روشن تر باشد در این صورت آستری را می توان تا دو بار نیز اجرا کرد. در این صورتت بعد از اجرای لایه اول آستر زمانی حدود 4 الی 6 ساعت منتظر بمانید تا لایه اول خشک شود سپس اقدام به زدن لایه دوم نمایید. و برای لایه دوم اجازه دهید تا همین زمان برای خشک شدن سپری گردد.

مرحله نهایی رنگ آمیزی mdf

 

  • بعد از اجرای لایه آستر باید مجددا سطح کار را سمباده بکشید و تمیزکاری را انجام دهید در این مرحله بعد از سمباده زدن سطح کار کاملا صاف و یکنواخت می شود و تمام پستی و بلندی ها از بین می روند.حالا زمان استفاده از رنگ مخصوص چوب mdf است. بهترین روش برای اینکه سطح کار بعد از رنگ آمیزی زیبا و یکواخت باشد استفاده از اسپری است. اسپری رنگ را به صورت رفت و برگشت روی سطح کار حرکت دهید. در صورتی که آن را ثابت نگهدارید سطح کار شما یکنواخت نخواهد شد. لایه رنگ شده باید مانند لایه آستر 4 تا 6 ساعت بماند تا خشک شود و بتوان لایه بعدی را بر روی سطح mdf با استفاده از رنگ مخصوص چوب mdf اجرا نمود. بعد از اجرای لایه آخر بهتر است که حداقل یک روز ام دی اف رنگ شده بی حرکت بماند تا کاملا خشک شود. به این ترتیب کار رنگ آمیزی به اتمام می رسد.