قرنیز چوبی mdf
قرنیز چوبی mdf
قرنیز چوبی mdf ، قرنیزها از دیرباز تاکنون در ساختمان ها استفاده می شده اند و یکی از جزئیات برای ایجاد زیبایی در اتاق های مختلف ساختمان بوده اند. قرنیزها در گذشته بیشتر به صورت سنگی یا آجری، پلی استایرن یا پی وی سی اجرا می شدند. ولی امروزه با توجه به مزایای ام دی اف و رشد استفاده از آن در کارهای مختلف ساختمانی خصوصا مباحث مربوط به دکوراسیون استفاده از قرنیز چوبی دیوار به عنوان یک قرنیز ارزان رو به افزایش گذاشته است.
قرنیز چوبی mdf به علت وجود سطح صاف، یکدست و یکنواخت بسیار برای اجرا کردن قرنیز دیوارها مناسب است و استفاده از آن نیز بسیار راحت و سریع می باشد. با توجه به تنوع بالای تخته های ام دی اف می توان با توجه به دکوراسیون ساختمان انواع مختلف قرنیز چوبی mdf را در طرح ها و رنگ های مختلف اجرا کرد.
انتخاب قرنیز چوبی mdf
در زمان انتخاب و خرید متریال اجرایی برای اجرا و پیاده سازی قرنیز باید معیارهایی را در نظر بگیرید تا بهترین انتخاب را داشته باشید. به عنوان مثال اگر دکوراسیون محیطی که قصد اجرای قرنیز در آن را دارید دارای کفپوش از جنس لمینیت یا پارکت است بهترین حالت این است که قرنیز چوبی mdf را انتخاب نمایید که رنگ آن از کفپوش دو یا چند درجه تیره تر باشد تا بتواند جلوه زیبایی را به دکوراسیون محیط شما بدهد.
در صورتی که محل اجرای قرنیز محیط کوچکی است و یا اینکه محیط دارای سقف کوتاهی می باشد استفاده از قرنیزهای هفت یا نه سانتی متری توصیه می شود. ولی اگر ارتفادع سقف محیط بالا است ( بالاتر از سه متر) یا محیط اجرایی محیط بزرگی است (بیشتر از 100 متر) استفاده از قرنیزهایی با اندازه های دوازده و پانزده سانتی متری می تواند برای شما بسیار مطلوب باشد.
رنگ قرنیزهای منزل را می توانید با کابینت های آشپزخانه هماهنگ نمایید تا زیبایی محیط زندگی خود را تکمیل کنید. در مکان های اداری و محل کار نیز می توان رنگ قرنیز چوبی mdfرا با درب های ساختمان هماهنگ کنید تا تعادل در فضا برقرار شود.
بهتر است با توجه به اینکه در حال حاضر قرنیزها در انواع رنگ ها و طرح ها عرضه می شوند برای خرید و اجرای قرنیز چوبی mdf حتما به فروشگاه یا کارشناسانی مرجعه نمایید که تجربه و مهارت کافی در این زمینه را داشته باشند و قادر به ارائه راهنمایی های صحیح در این خصوص به شما باشند تا بتوانید انتخابی مطلوب و درست داشته باشید.
قرنیز چوبی با جنس mdf
نوار باریکی که در قسمت پایینی دیوارهای ساختمان از جنس مصالح مختلف نصب می شود را قرنیز می نامند. استفاده از قرنیز علاوه بر جنبه زیبایی آن در ساختمان برای حفاظت کردن از نازک کاری دیوارها در مقابل ضرباتی که ممکن است توسط وسایل و اثاثیه منزل به آنها زده شود و همچنین جلوگیری نسبی از نفوذ کردن آب و رطوبت از کف ساختمان به دیوارهای مجاور می باشد.
در حال حاضر استفاده از قرنیزهای ام دی اف برای اجرا در کناره های دیوارها بسیار متداول است. قرنیز چوبی mdf در اندازه های استاندارد هفت، نه، ده و دوازده سانتی متری در بازار وجود دارد که برای انواع کاربردها مناسب است. ضخامت استاندارد قرنیزهای ام دی اف 8 و 16 میلی متر می باشد که هر یک از این ضخامت ها کاربردهای خاص خود را دارد و باید در مکان های مناسب مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال قرنیز با قطر 8 میلی متر را می توان در مکان هایی که دارای کفپوش های سنگ یا سرامیک هستند استفاده کرد و نوع 16 میلی متری آن برای مکان هایی که دارای کفپوش لمینیت و پارکت هستند مناسب است.
قیمت قرنیز mdf
قرنیز mdf جز قرنیزهای ارزان در بازار داخلی محسوب می شوند و با توجه به تنوعی که در طرح و رنگ دارند استفاده از آنها می تواند بسیار مقرون بصرفه باشد.